Penne con pesto rosso

de Bya Ralu in Penne, 24 Sep 2012 | 1846 vizualizari

 

e atat de bun pesto rosso,e pentru prima data cand mananc,vi-l recomand cu mare placere

 

INGREDIENTE

  • penne Barilla
  • 1 borcan de pesto rosso
  • parmezan
  • busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne con pesto rosso:

Punem o cratita pe foc cu apa si sare, cand clocoteste adaugam pennele barilla si lasam sa fiarba cat scrie pe cutie. Cand sunt gata se pun in strecuratoare, se clatesc cu apa calda, se adauga intr-o tigaie lata impreuna cu borcanul de pesto. Se lasa cateva minute, se amesteca mereu. Se rade parmezan pe razatoarea mica, se adauga putin in compozitie si putin busuioc uscat.

Se serveste cu un pahar de Pinot Noir

 

RETETA IN IMAGINI

Penne con pesto rosso-0
Penne con pesto rosso-1

COMENTARII (11)

elucubratiiculinare 1

28.09.2012, 18:38

like

Bya Ralu 1

30.09.2012, 11:12

multu

sebirizescu 1

09.03.2013, 16:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04