Penne cu carne tocata de pui si mazare

de Bya Ralu in Penne, 21 Dec 2015 | 954 vizualizari

 

O reteta luata de pe site-ul Lidl, e putin modificata dar tare buna

 

INGREDIENTE

  • paste penne
  • carne tocata de pui
  • 1 rosie
  • 1/2 borcan de mazare
  • 1 ceapa alba
  • 2 linguri de smantana
  • sare/piper/boia dulce/busuioc
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu carne tocata de pui si mazare:

Pastele se fierb intr-o craticioara in apa cu sare.

Carnea de pui tocata se pune intr-o tigaie cu ulei de masline si se lasa putina sa se prajeasca.

Se pune putina apa si vinul alb,lasam la foc potrivit sa fiarba.

Dupa circa 10 minute se pune ceapa taiata solzisori,se pune apa cat sa acopere si condimente.

Cand zeama scade se pune mazarea scursa,si rosia data pe razatoarea mare si se ia un polonic din zeama in care au fiert pastele.

Se pune si smantana,se mai subtiaza cu putina zeama de la paste si se pun si pastele fierte.

Se lasa cateva minute pana scade zeama,iar pastele se amesteca cu gustul sosului.

 

TIPS-URI

1

se servesc cu parmezan ras

RETETA IN IMAGINI

Penne cu carne tocata de pui si mazare-0
Penne cu carne tocata de pui si mazare-1
Penne cu carne tocata de pui si mazare-2
Penne cu carne tocata de pui si mazare-3
Penne cu carne tocata de pui si mazare-4
Penne cu carne tocata de pui si mazare-5

COMENTARII (23)

anca_rm

anca_rm 1

22.12.2015, 08:24

buneeee ,

Bya Ralu

Bya Ralu 1

22.12.2015, 13:22

xandrinne

Bya Ralu

Bya Ralu 1

22.12.2015, 13:22

anca

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!