Penne cu ciuperci

de RoXx in Penne, 20 Mar 2013 | 3038 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. paste penne
  • 300 gr. pasta de tomate
  • 4-5 ciuperci mari
  • 200 ml apa
  • 1 ceapa mica
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ciuperci:

Intr-o oala se pune apa cu sare la fiert pentru paste.Ceapa se curata si se toaca marunt.Ciupercile se taie pe jumatate apoi felii de maxim 1 cm grosime.Intr-o cratita se pune uleiul de masline si ceapa . Se lasa 1-2 minute apoi se adauga si ciupercile.Pasta de tomate se amesteca cu apa si se adauga peste ciuperci.Se asezoneaza cu sare si piper . Se adauga oregano si busuioc dupa gust si se lasa la foc mic.Cand apa a fiert in clocot se adauga pastele si se pregatesc dupa instructiunile de pe pachet.Cand sunt gata ( de preferat al dente ) se iau din apa si se adauga peste sos.Se mai lasa la foc mic 1-2 minute si apoi se servesc .

Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Pentru cine prefera picant eu am adaugat si rondele de ardei iute peste paste

RETETA IN IMAGINI

Penne cu ciuperci-0
Penne cu ciuperci-1
Penne cu ciuperci-2

COMENTARII (16)

RoXx 1

21.03.2013, 12:58

multu Diana

JamilaCuisine 1

21.03.2013, 14:27

Ce bine arata!

RoXx 1

21.03.2013, 15:01

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20