Penne cu inimi si pipote de pui

de camelia75 in Penne, 1 Oct 2013 | 2671 vizualizari

 

O tocanita delicioasa cu pipote,inimi si paste potrivita pentru masa de pranz,dar si pentru cina.O puteti servi calda cu putin parmezan presarat deasupra.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr penne rigate
  • 500 gr pipote si inimi de pui
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 cepe
  • 5-6 catei de usturoi zdrobiti si taiati marunt
  • 2 linguri pasta de ardei(sau un ardei capia rosu tocat marunt)
  • 1/2 conserva rosii cubulete
  • 1/2 lingurita boia iute/dulce
  • sare dupa gust 2-3 linguri parmezan razuit(optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu inimi si pipote de pui:

Mod de preparare
1.Fierbeti pastele conform indicatiile dupa ambalaj,apoi treceti-le printr-un jet de apa rece si le lasati la scurs.
2.Intr-o tigaie mai mare,in uleiul bine incins caliti 2 minute ceapa si usuroiul.
3.Adaugati pipotele curatate, spalate si scurse de apa,pasta de ardei,sare,piper si 2 cani de apa.Acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba pana cand pipotele sunt fierte bine,insa dca apa a scazut si nu s-au fiert mai puteti adauga putina apa.
4.Dupa ce pipotele au fiert,puneti rosiile taiate cubulete,boiaua de ardei dulce/iute si mai lasati pe foc ~ 15 minute.
5.Adaugati pastele si mai condimentati daca este cazul dupa gustul fiecaruia.
6.Serviti cald cu putin parmezan ras deasupra.
Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Penne cu inimi si pipote de pui-0
Penne cu inimi si pipote de pui-1
Penne cu inimi si pipote de pui-2
Penne cu inimi si pipote de pui-3
Penne cu inimi si pipote de pui-4
Penne cu inimi si pipote de pui-5
Penne cu inimi si pipote de pui-6

COMENTARII (12)

Cris2711

Cris2711 1

01.10.2013, 16:00

ce imi place

Bunica

Bunica 1

01.10.2013, 18:51

Bune,bune!

Rocsi

Rocsi 1

01.10.2013, 20:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!