Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
este o reteta extrem de simpla , eu o fac destul de des seara pentru copilasul meu , dar pe langa el mananca si tati si mami
incep prin a pune o oala cu apa la fiert in care am adaugat un strop de sare si 2 linguri de ulei, cand apa fierbe adaug pennele si fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
intr-o tigaie incapatoare topesc untul adaug pesmetul pe care il rumenesc usor, mare grija sa nu se arda
dupa ce pesmetul este usor rumen i-au tigaia de pe flacara adaug zaharul tos si zaharul vanilat
pastele fierte le scurg bine de apa si fierbinti le adaug peste pesmet, le mai las 2-3 min pe foc si gata
se servesc calde
1
untul se poate inlocui cu ulei si obtinem o reteta de post
2
pennele sunt bune al dente adica nu le fierbem foarte mult
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult