Penne cu piept de pui,ciuperci si smantana

de Alina26 in Penne, 1 Mai 2013 | 16470 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150g penne
  • 150g piept de pui
  • 150g ciuperci champignons
  • 150g smantana
  • 6 linguri de parmezan ras
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu piept de pui,ciuperci si smantana:

Punem o oala cu apa si sare la fiert.Cand fierbe apa punem pasta la fiert.Cand s-a fiert punem la scurs si o clatim cu apa rece.

Intre timp punem o tigaie la incins cu putin ulei de masline,taiem pieptul de pui bucatele subtiri circa 2cm si punem la prajit.Curatam si ciupercile,le spalam si le taiem felii.

Cand s-a prajit carnea punem si ciupercile si le facem la foc rapid.Cand sunt aproape gata ciupercile punem pasta, mestecam si lasati circa 1 minut sa i-a gustul ciupercilor.Adaugam smantana si mestecam.Potriviti de sare si piper.

Serviti calda cu parmezan ras.Pofta buna!!!!

 

TIPS-URI

1

Daca smantana e prea lichida (cum am avut eu) adaugati 3-4 linguri de parmezan.

2

Daca e prea groasa puneti putina apa de la pasta.

3

Sa o serviti imediat,daca o lasati se ingroasa smantana.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Penne cu piept de pui,ciuperci si smantana 224259
retete culinare - Penne cu piept de pui,ciuperci si smantana 224260
retete culinare - Penne cu piept de pui,ciuperci si smantana 224261
retete culinare - Penne cu piept de pui,ciuperci si smantana 224262
retete culinare - Penne cu piept de pui,ciuperci si smantana 224263
retete culinare - Penne cu piept de pui,ciuperci si smantana 224264

COMENTARII (20)

Alina26 1

02.05.2013, 11:38

multumesc mult dragele mele...!!!!!

Rocsi 1

02.05.2013, 20:41

Mmm ce buneee!

Alina26 1

02.05.2013, 22:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de legume cu soia

de ravanna 1

Supa de legume cu...

ieri la 21:05

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18