Penne cu pui si surimi

de susu in Penne, 25 Feb 2010 | 5705 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste scurte                              
  • 250 gr piept de pui                              
  • ½ morcov                              
  • 1 ardei gras galben                              
  • vreo 7 bastonase de surimi crab                              
  • 4 rosii                              
  • ½ lgt oregano                              
  • ½ lgt cimbru                              
  • 1 lgt patrunjel tocat pentru ornare                              
  • branza rasa sau parmesan                               
  • 4-5 catei usturoi                                                 
  • 1 ceapa mare                                                 
  • 1 lingura de bulion  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu pui si surimi:

Se fierb pastele al dente (la 100 gr paste 1 l de apa). Se pune apa la fiert cu sare si putin ulei pentru a nu se lipi pastele intre ele. Pastele se adauga cand incepe apa sa fiarba. Se fierb fara capac si la foc mai mic. Se pun apoi in strecuratoare si se clatesc cu apa rece si se amesteca cu putin ulei. Ceapa taiata marunt se caleste in putin ulei. Se adauga usturoiul zdrobit si se mai caleste. Apoi se adauga pe rand carnea taiata fasii groase de un deget, morcovul dat prin razatoarea mare sau taiat bastonase, surimi taiate cuburi mari,  ardeiul taiat fasii si se caleste dupa fiecare. In alt vas se pun pe foc rosiile decojite si date prin masina impreuna cu oregano, cimbru si lingura de bullion. Se lasa pana se leaga un sos mai gros. Se aseaza pe farfurii pastele, deasupra legumele cu carnea, peste ele sosul de rosii si deasupra parmesan si patrunjel.

 

RETETA IN IMAGINI

Penne cu pui si surimi-0
Penne cu pui si surimi-1

COMENTARII (2)

dicarmencitta1957

dicarmencitta1957 1

27.02.2010, 12:13

Arata foarte bine si mie imi plac surimi.Eu ii pun in salata.Super reteta.

mihaelar63

mihaelar63 1

01.03.2010, 07:49

interesanta combinatie de pui cu surimi , parca m-as da la ea

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!