Penne cu roşii, suncă, busuioc şi caşcaval

de articook in Penne, 3 Iul 2010 | 4514 vizualizari

 

Aceasta e o reteta de la Jamie Oliver, pe care am modificat-o putin, ca sa fie mai usor de gatit si pt cei care nu au prea mult timp.
Am adaugat retetei si sunca+praz, iar rosiile pe care le-am folosit nu sunt rosii coapte ci sunt din conserva. Se mai pot pune si masline negre.

 

INGREDIENTE

  • 500g rosii intregi {din conserva}
  • sunca praga 7 felii
  • praz
  • ulei de masline
  • sare de mare, piper negru
  • otet balsamic
  • paste pene 400g
  • busuioc
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu roşii, suncă, busuioc şi caşcaval:

Intr-o tigaie mare puneti putin ulei de masline, cateva rondele de praz si sunca taiata felii. Dupa ce s-au rumenit puneti-le pe o farfurie dupa care, in aceasi tigaie adaugati ulei de masline si rosiile. Condimentati cu sare de mare, piper negru proaspat macinat si busuioc, mai lasati cateva minute pana cand sosul e fierbinte.

Intre timp fiebeti pastele in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, spalati-le cu apa rece, puneti-le intr-un bol mai mare si dati-le cu putin ulei de masline.Nu mai trebuie decat sa va asezati la masa si sa serviti pastele cu sos, sunca si cascaval razuit, dupa care stropiti cu putin otet balsamic.

Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

 

RETETA IN IMAGINI

Penne cu roşii, suncă, busuioc şi caşcaval-0
Penne cu roşii, suncă, busuioc şi caşcaval-1
Penne cu roşii, suncă, busuioc şi caşcaval-2

COMENTARII (3)

vero_closca 1

03.07.2010, 10:33

mihaelar63 1

03.07.2010, 11:01

super - gustos

gaby_duceag 1

03.07.2010, 11:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41