Penne cu sos de legume si carne de porc

de mirela0911 in Penne, 11 Mai 2014 | 3298 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 400 g paste penne
  • 4 felii de pulpa de porc
  • 2-3 lg ulei de masline
  • condimente pentru friptura de porc
  • sare, piper
  • 1 morcov mare
  • 1 pastarnac mare
  • 2 catei de usturoi
  • 500 ml apa
  • 100 ml bulion
  • 1 lg rasa de faina
  • 1 lgt de mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu sos de legume si carne de porc:

Se bat feliile de carne pe ambele parti, se condimenteaza si se pun intr-o cratita cu putin ulei sa se rumeneasca pana devin albe. Se adauga peste ele apa fierbinte (pe parcurs se mai poate completa cu apa daca este nevoie) si se lasa sa fiarba la foc mic, acoperite.

Intre timp se curata legumele, usturoiul se pune intreg iar morcovul si pastarnacul se taie rondele. Cand s-au fiert toate, se scoate carnea intr-o farfurie, iar legumele separat si se zdrobesc cu furculita bine bine. Acest piure obtinut se toarna inapoi in cratita in care a ramas zeama, se omogenizeaza. Faina o dizolvam in bulion si se toarna in cratita, amestecand continuu. Se lasa sa mai dea cateva clocote, se adauga mustarul si eventual sare si piper daca mai este cazul. Se pun feliile de carne in sosul obtinut si se acopera cratita.

Intre timp se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet, dupa care se servesc alaturi de sosul de legume si carnea de porc. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu sos de legume si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (11)

Laly 1

11.05.2014, 22:23

Si la mine o portie

simona72 1

12.05.2014, 20:47

Imi plac pastele, imi place sosul!!

MOKUSKA 1

19.05.2014, 14:01

ce sos minunat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste vegetariene