Penne cu spanac si rosii

de ANCA in Penne, 15 Noi 2010 | 5116 vizualizari

 

Dupa o reteta pregatita de Vladut de la Neatza, cu touch-ul personal al Liviului, au iesit o minunatie de paste, usoare si mai gustoase dact as fi crezut!:)

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste (penne)
  • o farfurie cu varf de spanac
  • o cutie de rosii cubulete
  • cativa catei de usturoi (dupa gust)
  • piper
  • sare
  • 300 g parmezan/branza de capra sau alta telemea tare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu spanac si rosii:

Usturoiul se toaca marunt si se pune la innabusit in 2 linguri de ulei de masline, nu prea mult, aproximativ un minut. Se adauga rosiile cubulete, se amesteca bine si se acopera cu un capac.

Dupa ce sosul a clocotit cateva minute, se adauga spanacul proaspat, taiat fasii, sau pur si simplu, rupt cu mana, se amesteca, se pune capacul si se lasa sa dea cateva clocote, cat sa se inmoaie. Nu-l fierbem prea mult pentru a nu-si pierde vitaminele.

Se potriveste gustul cu sare si piper, apoi se adauga sosul peste pastele fierte al dente. Se amesteca si branza de capra data pe razatoarea marunta si se servesc calde. 

Merge perfect un vin alb demisec!

Enjoy!:)

 

 

RETETA IN IMAGINI

Penne cu spanac si rosii-0
Penne cu spanac si rosii-1
Penne cu spanac si rosii-2
Penne cu spanac si rosii-3
Penne cu spanac si rosii-4
Penne cu spanac si rosii-5

COMENTARII (11)

Rux

Rux 1

17.11.2010, 18:46

Reteta asta e chiar grozava!

vanilla

vanilla 1

19.11.2010, 15:15

cred ca sunt ffffff gustoase!!!

Oana

Oana 1

30.11.2010, 22:00

Iamii, cred ca sunt tare bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!