Penne cu ton si sos de rosii

de Anett in Penne, 14 Mar 2016 | 1316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g penne
  • 1 cutie ton in ulei de masline
  • 3 catei usturoi
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 lingura oregano
  • sare si piper dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ton si sos de rosii:

Punem pastele la fiert in apa cu sare si le fierbem conform indicatiilor pe ambalaj. Atentie, sa nu lasam pastele mult la fiert, trebuie sa fie al dente.

Intr-o tigaie bine incinsa adaugam conserva de ton cu ulei de masline, oregano si usturoiul pisat, prajim pentru cateva minute apoi adaugam sucul de rosii.

Adaugam sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba cam 30 de minute pana scade. Rasturnam sosul peste pastele bine scurse de apa. Amestecam bine, acoperim cu un capac si lasam cam 10 minute ca pastele sa se absoarba sucul. Apoi amestecam si servim.

 

RETETA IN IMAGINI

Penne cu ton si sos de rosii-0
Penne cu ton si sos de rosii-1
Penne cu ton si sos de rosii-2
Penne cu ton si sos de rosii-3
Penne cu ton si sos de rosii-4
Penne cu ton si sos de rosii-5

COMENTARII (16)

elucubratiiculinare 1

16.03.2016, 17:11

reisnaor_2006 1

14.04.2016, 13:41

Renataedina 1

26.06.2016, 13:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04