Penne la cuptor

de Dulciuri cu Georgiana in Penne, 7 Mai 2015 | 4075 vizualizari

 

O reteta simpla de paste la cuptor pe care fetita mea le mananca cu mare placere.

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste penne
  • o jumatate piept de pui
  • 50 g unt
  • 4-5 linguri pasta rosii
  • cimbru
  • busuioc
  • sare
  • boia dulce
  • 150 g cascaval
  • 2 linguri smantana
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne la cuptor:

Taiem pieptul de pui cubulete si il prajim in unt. Peste pieptul de pui rumenit usor adaugam pasta de rosii subtiata cu putina apa, condimentele si mai lasam pe foc 10 minute.

Intre timp fierbem pastele, le clatim cu apa rece si le punem in strecuratoare. In sos adaugam si smantana si mai lasam cateva minute pe foc.

Amestecam pastele cu sosul, adaugam jumatate din cascavalul ras, turnam pastele intr-un vas uns cu unt si deasupra imprastiem restul de cascaval.Introducem vasul la cuptor pentru 20-25 de minute.

TIPS-URI

1

Putem adauga si ciuperci sau masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Penne cu inimi si pipote de pui