Penne la cuptor cu branza

de katty in Penne, 12 Aug 2021 | 6050 vizualizari

 

Retete de suflet
Ce facem cand avem prin frigider o branza mai tare de care vrem sa scapam?
Evident niste paste, caci sunt preferate de toata lumea.

 

INGREDIENTE

  • 700 gr penne
  • 300 gr telemea sarata de oaie
  • 200 gr smantana grasa
  • 6 oua
  • sare
  • ulei pentru uns tava
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne la cuptor cu branza:

Punem o oala cu 5 l de apa la foc. Cand clocoteste, punem 1 lingura sare si pastele. Fierbem conform instructiunilor de pe punga pana pastele sunt gata.

Scurgem pastele si le amestecam cu branza sfaramata.

Ungem o tava bine cu ulei. Turnam pastele amestecate cu branza.

Batem smantana cu ouale bine si le turnam peste paste.

Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pana se rumenesc frumos.

Servim pastele calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne la cuptor cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (9)

Rocsi 1

15.08.2021, 12:52

Asa facem si noi, cand am branzeturi si nu mai stiu ce sa fac din ele, ori le combin cu paste, ori intr-o tarta!

Gherca Daniela 1

15.08.2021, 14:56

super bune!

oanapl 1

16.08.2021, 21:12

Delicioase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Penne la cuptor cu pui și mozzarela