Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Retete de suflet
Ce facem cand avem prin frigider o branza mai tare de care vrem sa scapam?
Evident niste paste, caci sunt preferate de toata lumea.
Punem o oala cu 5 l de apa la foc. Cand clocoteste, punem 1 lingura sare si pastele. Fierbem conform instructiunilor de pe punga pana pastele sunt gata.
Scurgem pastele si le amestecam cu branza sfaramata.
Ungem o tava bine cu ulei. Turnam pastele amestecate cu branza.
Batem smantana cu ouale bine si le turnam peste paste.
Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pana se rumenesc frumos.
Servim pastele calde sau reci.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult