Penne rigate cu carne tocata si cascaval

de onuta in Penne, 7 Iul 2010 | 4684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga penne rigate (400 gr)
  • 400 gr carne tocata de vita
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • sare,piper,boia de ardei dulce
  • 3 linguri ulei
  • 100 gr cascaval ras (de preferinta afumat)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne rigate cu carne tocata si cascaval:

Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachet.

Carnea se pune in 3 linguri de ulei sa se caleasca un pic.Se da deoparte si se adauga sarea,piperul si boiaua de ardei.

Se amesteca pennele cu carnea tocata.Se pun intr-o tava unsa cu unt.Se adauga cascavalul ras deasupra si se dau la cuptor pana se rumenesc usor deasupra.

Cand sunt gata se garniseste cu felii de rosii si ardei gras.

 

COMENTARII (10)

nadina73 1

11.07.2010, 18:18

si eu am ajuns dupa miros5 furcu

onuta 1

18.07.2010, 22:43

miha ma bucur ca ti place.

onuta 1

18.07.2010, 22:44

nadina sa vii si cu cei mici.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S