Penne rigate cu ciuperci si sos alb

de ilinca_rox in Penne, 9 Feb 2014 | 6424 vizualizari

 

Pastele sunt una din mancarurile mele preferate :X si le pregatesc destul foarte des, dar niciodata fara usturoi pentru ca il ador :X
Sper sa va placa si voua!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr penne rigate
  • 280 gr ciuperci feliate Bonduelle
  • 4 linguri smantana 12% grasime
  • 100 gr branza de vaca
  • 5 graunti usturoi
  • masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • oregano
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne rigate cu ciuperci si sos alb:

Intr-o oala se pune apa la fier cu putina sare si putin ulei. Cand a inceput sa clocoteasca se adauga pastele la fiert pentru 10-12 minute (in functie de instructiunile de pe ambalaj). Cand sunt fierte se scot in sita si se lasa la scurs pana se pregateste sosul.

Se pregatesc ingredientele pentru sos: usturoiul se toaca marunt, iar branza se marunteste.
Intr-o tigaie se pune la incins putin unt. Se adauga ciupercile si se lasa la calit 2 minute, apoi se adauga si usturoiul si se mai lasa inca 2 minute la foc mic. Peste acestea se adauga smantana, se amesteca si apoi se pune si branza de vaca. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si oregano.


Pennele se amesteca cu sosul alb cu ciuperci si se decoreaza cu masline tocate marunt si patrunjel.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne rigate cu ciuperci si sos alb" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si parmezan