Penne rigate cu legume gratinate

de vio_dreams in Penne, 15 Noi 2013 | 12266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr penne rigate
  • 300 gr legume mixte
  • 1 buc praz
  • 150 gr cascaval
  • 50 gr parmezan
  • 150 ml lapte
  • 150 ml smantana
  • 50 gr unt
  • 1 lingurita oregano
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne rigate cu legume gratinate:

Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj apoi le trecem prin jet de apa rece. Intr-un vas innabusim in doua linguri de unt prazul taiat rondele si legumele. Ungem o tava termorezistenta cu unt. Amestecam pastele cu legumele si le punem in tava.

Facem un amestec din lapte, smantana, parmezan, sare, piper si oregano. Amestecul obtinut il turnam in tava peste paste si legume.

Dam tava la cuptor pana cand compozitia este legata si usor rumena desupra.

Radem deasupra cascavalul.

Dam din nou la cuptor pana ce acesta se va topi formand o crusta frumoasa. Se servesc calde.

 

TIPS-URI

1

Eu am folosit legume congelate iar amestecul a continut: cartofi, brocoli, morcov si ciuperci.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Penne rigate cu legume gratinate 278349
retete culinare - Penne rigate cu legume gratinate 278350
retete culinare - Penne rigate cu legume gratinate 278352
retete culinare - Penne rigate cu legume gratinate 278353
retete culinare - Penne rigate cu legume gratinate 278354
retete culinare - Penne rigate cu legume gratinate 278355
retete culinare - Penne rigate cu legume gratinate 278357
retete culinare - Penne rigate cu legume gratinate 278358

COMENTARII (6)

Rocsi 1

15.11.2013, 12:23

Faine!

Panacris 1

27.03.2014, 08:02

De probat!

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 11:35

arata grozav

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55