Penne rigate cu ton

de kitchenflavors in Paste, 18 Dec 2010 | 5012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 160g penne rigate
  • 1 conserva ton
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingura capere (optional)
  • 250 g rosii cuburi in suc propriu
  • rozmarin
  • busuioc   
  • oregano
  • ulei de masline
  • sare
  • piper proaspat macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne rigate cu ton:

Punem pastele la fiert in apa cu sare. Intr-o tigaie teflonata incingem 2-3 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt. Dupa 2 minute adaugam tonul scurs de ulei si caperele (optional). Eu cateodata pun capere alta data nu, de data acesta nu am pus. Amestecam bine dupa care adugam rosiile si lasam sa fiarta 5 minute la foc mic. In acest timp condimentam cu sare, piper si ierburile aromate, daca nu aveti proaspete merg si cele uscate. Cand pastele sunt fierte le scurgem si le amestecam cu sosul. La sfarsit presaram patrunjel tocat proaspat si radem parmezan, eu nu am mai avut si am ras putin cascaval.

 

RETETA IN IMAGINI

Penne rigate cu ton-0
Penne rigate cu ton-1

COMENTARII (14)

donpablo

donpablo 1

06.11.2013, 10:18

Alexana are dreptate si daca totusi vrei sa mai pui ceva, merge niste masline negre. Parmezan cu ton?!

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

01.12.2013, 00:44

interesanta reteta

bianca92

bianca92 1

01.12.2013, 14:43

excelenta reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!