Penne rigate cu ton

de andreea_angelo in Penne, 21 Noi 2012 | 4021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g penne rigate
  • 1 cutie de ton
  • bulion
  • usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne rigate cu ton:

Apa se pune la fiert cu sare, cand apa clocoteste punem pastele si le lasam la fiert cca.10 minute.

Sosul pt paste:

Prima data am pus in tigaie bulionul cu ulei de masline, dupa cateva minunte punem tonul dar nu il lasam prea mult ca se sfarama pre tare. Eu am pus usturoi granule dar daca folositi catei de usturoi trebuie pus in tigaie primul impreuna cu ulei de masline, sare si piper dupa gust

Dupa ce au fiert pastele,le scurgem si le punem din nou la foc in tigaia cu sos

 

RETETA IN IMAGINI

Penne rigate cu ton-0
Penne rigate cu ton-1
Penne rigate cu ton-2
Penne rigate cu ton-3
Penne rigate cu ton-4
Penne rigate cu ton-5
Penne rigate cu ton-6
Penne rigate cu ton-7

COMENTARII (15)

Lau

Lau 1

22.11.2012, 09:19

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

22.11.2012, 10:49

andreea_angelo

andreea_angelo 1

23.11.2012, 15:58

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01