Pennoni cu sos de carne si ciuperci

de Ina in Paste, 21 Noi 2010 | 2469 vizualizari

 

Asta ca sa am si eu mancaruri cu denumiri sofisticate =))

 

INGREDIENTE

  • Un pachet pennoni
  • 300 g carne toccata amestec
  • 6 ciuperci mari
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 250 ml suc de rosii
  • Sare
  • Piper
  • Busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pennoni cu sos de carne si ciuperci:

 

    Punem pennoni  la fiert in apa cu sare, conform prescriptiilor de pe pachet, apoi  le scurgem si le asezam pe farfurie impreuna cu sosul de carne si ciuperci, preparat dupa cum urmeaza:

        -Taiem ciupercile felii si le frigem pe tava cu gril.

        -Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in 2 linguri de ulei. Cand s-a rumenit turnam sucul de rosii, sare si piper dupa gust si lasam sa dea cateva clocote.

        -Adaugam carnea tocata si ciupercile fripte  si lasam pe foc pana se fierb si acestea. Daca este nevoie, mai adaugam  putina apa, sare si piper. La sfarsit taiem un catel de usturoi si adaugam in sos impreuna cu busuioc maruntit. 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pennoni cu sos de carne si ciuperci 64732
retete culinare - Pennoni cu sos de carne si ciuperci 64733
retete culinare - Pennoni cu sos de carne si ciuperci 64734
retete culinare - Pennoni cu sos de carne si ciuperci 64735
retete culinare - Pennoni cu sos de carne si ciuperci 64736
retete culinare - Pennoni cu sos de carne si ciuperci 64738

COMENTARII (17)

aziz 1

23.11.2010, 10:16

Ina zii cum vrei cert este ca e delicios!

Dana_Retetegg 1

23.11.2010, 12:15

Ce combinatie gustoasa...carnitza si ciuperci

Ina 1

23.11.2010, 19:19

ce glumete mai sunteti ! Mersi de aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55