Pepperoni pizza bites

de Corinuta in Pizza, 5 Feb 2015 | 40789 vizualizari

 

Sau bucati de pizza cu salam peperoni si branza. Pe cuvant va spun , trebuie sa incercati macar o data: se topesc in gura nu alta, iti vine sa le mananci fierbiti!

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de pizza - cumparat sau facut in casa
  • 100 g salam pepperoni feliat subtire
  • 150 g branza mozarella uscata sau camembert am folosit eu
  • ulei pentru uns tava
  • 1 lingurita amestec ierburi italienesti
  • 1 lingura parmezan ras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pepperoni pizza bites:

Se intinde aluatul uniform si se taie in patratele de 5x5 cm. Pe fiecare bucata asezam o felie de salam pepperoni, un cubulet de branza si acoperim cu alta felie de salam (sa nu faceti cu mozarella din aceia care se tine in apa, mai bine o branza uscata gen cas, eu am folosit camembert asta am gasit la indemana).Luam bucata de aluat in mana stanga si cu dreapta unim colturile aluatului, avand grija ca branza sa ramana acoperita de salam. 

Pachetelele astfel obtinute le punem intr-o tava ceramica unsa cu ulei, unele langa altele, pana umplem tava. Le ungem si deasupra cu putin ulei, le acoperim si le lasam la dospit 10-15 minute. Intre timp preincalzim cuptorul la 200 de grade.

Presaram peste pachetelele noastre ierburile italienesti, apoi le dam la cuptor pentru 15-20 de minute pana se rumenesc usor. In ultimele 5 minute, scoatem tava din cuptor si presaram deasupra parmezanul ras.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Pepperoni pizza bites-0
Pepperoni pizza bites-1
Pepperoni pizza bites-2
Pepperoni pizza bites-3

COMENTARII (27)

Corinuta

Corinuta 1

06.02.2015, 20:30

Multumesc Gabytz! Mie tare mi-au placut, salamul e un pic picant, iar branza aia topitaaaaa......am mancat vreo 3 fierbinti, apoi am zis stop, ca mi se face rau

dilaila

dilaila 1

06.02.2015, 22:46

multumesc mult corinuta pt raspuns. si pt. film

Corinuta

Corinuta 1

08.02.2015, 20:22

Cu mare drag!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!