Pere aperitiv

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 18 Mar 2014 | 886 vizualizari

 

Un aperitiv simplu de realizat , dar care va impresiona .

 

INGREDIENTE

  • 3 pere tari
  • 250 gr branza dulce de vaca
  • 2 fire ceapa verde
  • sare
  • piper alb
  • 1 linguri boia dulce
  • 100 gr branza Camembert
  • 10 felii salam uscat Camamembert (sau orice salam uscat)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere aperitiv:

Perele le spalam , le taiem in jumatate si scobim mijlocul . Partea de jos a perii o taiem in asa fel incat para sa stea dreapta in tava si nu inclinata .

Branza de vaci o facem pasta si o condimentam cu sare , piper, boia . Adaugam si ceapa taiata rondele subtiri si omogenizam bine .

Umplem perele si le asezam intr-o tava .

Deasupra punem bucati de salam , si cate o felie de branza camembert .

Dam la cuptor pentru 20 minute si servim calde . 

 

TIPS-URI

1

In loc de branza Camambert se poate utiliza mozzarella sau ementaler

RETETA IN IMAGINI

Pere aperitiv-0
Pere aperitiv-1
Pere aperitiv-2
Pere aperitiv-3
Pere aperitiv-4
Pere aperitiv-5

COMENTARII (13)

simona72 1

18.03.2014, 12:08

Faina combinatia!!

Bunica 1

18.03.2014, 15:44

Imi fac cu ochiul vreo doua-trei!

Satisfyyourcravings 1

18.03.2014, 17:40

Interesant!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04