Pere aperitiv

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 18 Mar 2014 | 3609 vizualizari

 

Un aperitiv simplu de realizat , dar care va impresiona .

 

INGREDIENTE

  • 3 pere tari
  • 250 gr branza dulce de vaca
  • 2 fire ceapa verde
  • sare
  • piper alb
  • 1 linguri boia dulce
  • 100 gr branza Camembert
  • 10 felii salam uscat Camamembert (sau orice salam uscat)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere aperitiv:

Perele le spalam , le taiem in jumatate si scobim mijlocul . Partea de jos a perii o taiem in asa fel incat para sa stea dreapta in tava si nu inclinata .

Branza de vaci o facem pasta si o condimentam cu sare , piper, boia . Adaugam si ceapa taiata rondele subtiri si omogenizam bine .

Umplem perele si le asezam intr-o tava .

Deasupra punem bucati de salam , si cate o felie de branza camembert .

Dam la cuptor pentru 20 minute si servim calde . 

TIPS-URI

1

In loc de branza Camambert se poate utiliza mozzarella sau ementaler

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

simona72 1

18.03.2014, 12:08

Faina combinatia!!

Bunica 1

18.03.2014, 15:44

Imi fac cu ochiul vreo doua-trei!

Satisfyyourcravings 1

18.03.2014, 17:40

Interesant!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarte cu zacusca de ciuperci si bacon