Pere umplute, in aluat

de Merisor in Dulciuri, 25 Aug 2015 | 5080 vizualizari

COMENTARII (45)

Rocsi 1

25.08.2015, 21:43

Ce minunate ti-au iesit, dar nu muncesc eu atat

Ina 1

25.08.2015, 22:28

Meri, tu meriti sa castigi toate concursurile, la cat dichisesti preparatele ))

miki_a 1

26.08.2015, 01:18

Felicitari! Arata extraordinar, iar combinatia e pe gustul meu!

Merisor 1

26.08.2015, 07:56

Ina multumesc frumos! Am timp sa-l dedic prezentarilor

Merisor 1

26.08.2015, 07:56

Multumesc, Ela!

Merisor 1

26.08.2015, 07:57

Rocsi, merita munca, pentru ca nu facem prea des asa ceva.

Xandrinne 1

26.08.2015, 08:59

Catalina L 1

26.08.2015, 09:46

Ce reteta frumoasa

diaconta 1

26.08.2015, 14:08

Un desert PERFECT!!!
Cuvintele sunt de prisos

AlexTeacher 1

26.08.2015, 14:34

Foarte tare !!! Cred c-o sa fac si eu dupa reteta ta. Imi plac mult de tot !

Merisor 1

26.08.2015, 15:13

Eeee, Alex, ma bucur ca ti-a placut reteta mea! Eu am sa le incerc totusi cu foietaj, cred ca merg si mai bine

Corinuta 1

26.08.2015, 17:43

Tare imbietor desert, cred ca sunt bune asa caldute, proaspat scoase din cuptor!

Merisor 1

26.08.2015, 18:30

Multumesc, Dia!

Merisor 1

26.08.2015, 18:31

Corina, daaa, pentru iubitorii de pere e chiar fain!

Aletta 1

26.08.2015, 20:42

Cata rabdare sa ai

dantes 1

27.08.2015, 07:02

Super!

MOKUSKA 1

27.08.2015, 10:05

Dya Daniela Andrei 1

27.08.2015, 15:16

mihaelar63 1

01.09.2015, 00:04

Ce pere buuune !!!! Mi-ai facut o pofta Ar merge langa ele doua globuri de inghetata . La alegere )

Micutza Luana 1

12.09.2015, 02:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta adanca cu mere si sos aromat