Perinite cu zacusca

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 30 Sep 2012 | 3402 vizualizari

 

am încercat sa improvizez o reteta.
Rezultatul m-a uimit si pe mine.... :)

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:
  • 350 gr. faina alba
  • 200 ml.lapte caldut
  • 1 cub de drojdie
  • 50 ml.ulei
  • 20 gr.seminte de in
  • 1 lingurita de zahar
  • sare dupa gust
Un borcan de zacusca pentru umplut
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perinite cu zacusca:

Se framanta aluatul din ingredientele de mai sus.

Se intinde pe masa de lucru, se portioneaza si se umplu cu cate o lingurita de zacusa. Se formeaza perinitele, se preseaza marginile cu ajutorul unei furculite.

Se dau la cuptorul preincalzit, se coc timp de 20 min. la 180 grade.

 

 

TIPS-URI

1

Sunt DELICIOASE!!!

RETETA IN IMAGINI

Perinite cu zacusca-0
Perinite cu zacusca-1
Perinite cu zacusca-2
Perinite cu zacusca-3
Perinite cu zacusca-4
Perinite cu zacusca-5
Perinite cu zacusca-6
Perinite cu zacusca-7
Perinite cu zacusca-8

COMENTARII (23)

Sim0na 1

02.10.2012, 12:17

o idee tare interesanta!

Alinutza80 1

03.10.2012, 12:10

DanMonica 1

11.10.2012, 09:10

imi place ideea !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04