Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Mai intai am facut compozitia de perisoare din pieptul de pui tocat,orez ,un ou,pesmet .Apoi am format perisoarele pe care le-am pus la fiert in apa cu un pic de sare.
Intre timp am tocat ceapa marunt,morcovul l-am dat prin razatoare.Am pus intr-o cratita uleiul la incins ,am pus ceapa si morcovul la calit dupa care am adaugat si ciupercile,am pus supa de la perisoare cam o cana jumatate si am lasat la fiert.Cand sunt facute toate am adaugat smantana, (daca e prea moale sosul se leaga cu o lingurita de faina) si am lasat un clocot dupa care am pus si perisoarele,am mai lasat un pic si am oprit.
Se servesc calde cu patrunjel verde tocat deasupra.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult