Perisoare de carne de porc si vita, in sos bechamel

de Lau in Mancaruri cu carne, 18 Feb 2011 | 4394 vizualizari

 

reteta o am de la bitza,ii multumesc pentru reteta,eu am facut niste modificari,am vrut sa fac ciorba de perisoare dar mi-am adus aminte de reteta si am pus-o in practica,a iesit delicioasa,multumesc pentru reteta data viitoare am sa fac reteta originala

 

INGREDIENTE

  • 500gr carne tocata de vita si porc
  • 1 ou
  • jumatate ceapa
  • 3 lg orez
  • sare, piper
  • Sosul:
  • 50 g margarina
  • 2 lg ulei
  • 5 lg rase de faina
  • 500 ml lapte
  • piper
  • zeama de la lamaie
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de carne de porc si vita, in sos bechamel:

perisoarele:amestecam ingredientele, ceapa sa fie tocata foarte marunt. Punem intr-o oala apa cu sare si cand incepe sa fiarba apa, dam focul mic si formam perisoarele cu mana umeda. Le punem in oala, le lasam sa fiarba pana e fiert orezul. Se scot pe o farfurie cand sunt gata

sosul:intr-o cratita punem margarina cu uleiul, cand amestecul este omogen se adauga faina si se lasa sa se prajeasca,apoi se toarna laptele rece amestecand energic. Se fierbe pana se ingroasa. Cand este gata se condimenteaza, se adauga perisoarele si se serveste cu patrunjel

 

RETETA IN IMAGINI

Perisoare de carne de porc si vita, in sos bechamel-0
Perisoare de carne de porc si vita, in sos bechamel-1

COMENTARII (11)

DIANA B

DIANA B 1

19.02.2011, 11:24

mena29

mena29 1

19.02.2011, 19:55

Lau

Lau 1

19.02.2011, 22:23

multumesc fetelor pentru aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!