Perisoare de curcan cu marar

de Bunica in Curcan, 3 Oct 2009 | 7574 vizualizari

 

Cand bunicesti doi nepoti , mancarea trebuie sa fie diversificata.

 

INGREDIENTE

  • 200 g.piept de curcan tocat
  • 1 morcov ras pe razatoarea mica
  • 1 radacina de patrunjel rasa
  • 1 ceapa tocata marunt
  • sare, piper, cimbru,
  • marar , o legatura
  • suc de rosii
  • 2 linguri de ulei
  • o jumatate lingurita zahar
  • un varf de cutit de nucsoara (dupa gust)
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 lingurita pasta de rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de curcan cu marar:

Carnea de curcan tocata se amesteca imreuna cu: ceapa, morcovul, rad. de patrunjel si condimentele ( sare, piper, cimbru, 1 lingura de ulei,1 lingurita de pasta de rosii, jumatate legatura de marar tocat marunt).

Se fac perisoare, se dau prin marar si se pun intr-un vas termo rezistent.

Se adauga sosul facut din:2ooml. suc de rosii,2 linguri ulei,sare piper, nucsoara,zahar, otet balsamic si 200g. apa.

Se lasa in cuptor la 200 grade o ora.

Se serveste cu smantana sau iaurt.

TIPS-URI

1

Pentru ca pieptul de curcan nu are grasime se poate pune ulei sau grasime de porc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de curcan cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Oana 1

04.10.2009, 00:51

Foarte bune!

ramo_cata 1

04.10.2009, 00:56

si eu la fel as folosi patrunjel in loc de marar ...

Bunica 1

04.10.2009, 07:42

ramo, scumpetea mica e puiul tau? Sa-t i traiasca!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu carnita de curcan