Perisoare in sos de rosii

de Bya Ralu in Porc, 2 Dec 2015 | 3397 vizualizari

 

O mancarica buna si rapida.Mie mi au ramas de ieri perisoare de la ciorbita si am facut acest deliciu

 

INGREDIENTE

Pentru perisoare:

  • carne tocata de porc
  • 1 lingura de orez
  • 1 ou
  • frunze de telina

Pentru sos:

  • 1 ceapa alba maricica
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • busuioc congelat
  • patrunjel prospat
  • sare/piper/oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare in sos de rosii:

Carnea se amesteca cu sare,piper,ceapa tocata marunt,frunzele de telina taiate cat mai marunt,oul si orezul.Se amesteca bine toata compozitia, se formeaza bilute mici,se acopera farfuria cu folie alimentara si se da la frigider pentru cateva ore(eu am lasat peste noapte).

Pentru sos:

Ceapa se toaca marunt,se pune intr-o craticioara impreuna cu ulei de masline si usturoiul strivit.

Se lasa la foc mic,se pun 2 pahare de apa si perisoarele scose din frigider.

Se condimenteaza,se pune pasta de rosii subtiata cu apa,busuiocul congelat si se acopera cu un capac,lasand la foc mic sa fiarba,cam 20 minute.

Intre timp se intorc pe ambele parti perisoarele.

La sfarsit se presara patrunjel tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa