Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa

de Panacris in Mancaruri cu carne, 29 Iul 2014 | 3467 vizualizari

COMENTARII (19)

Bunica 1

29.07.2014, 20:06

Place!

MotanLaOale 1

29.07.2014, 20:13

Lorra 1

29.07.2014, 20:14

Buna, bun, bun

Ela68 1

29.07.2014, 20:16

foarte bune

Merisor 1

29.07.2014, 20:16

Ce bunatate!

botcrina 1

29.07.2014, 20:22

Panacris 1

29.07.2014, 20:27

Mai mult mi-a luat să postez rețeta, decât prepararea în sine )

Constelatialeu 1

29.07.2014, 20:54

Anett 1

29.07.2014, 21:05

hmm super!

mihaelar63 1

29.07.2014, 21:12

Suna bine de tot Cat despre serpentine ...cred ca te-a prins un microb auto ))

babi5 1

29.07.2014, 21:17

:_bd

Rocsi 1

29.07.2014, 21:29

AnyCostescu 1

29.07.2014, 23:51

Hmmmmmm

Geanina87 1

30.07.2014, 06:45

Panacris 1

30.07.2014, 07:52

Mulțumesc pentru aprecieri Bucătăraşi dragi!

anca_rm 1

30.07.2014, 08:13

mamaieelena 1

30.07.2014, 09:29

bun

Lavinia 1

30.07.2014, 14:37

foarte gustoase

MOKUSKA 1

30.07.2014, 17:21

Arata foarte bine si cred ca au fost foarte gustoase perisoarele

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocăniţă de porc – Multicooker