Perisoare si cartofi noi in sos de rosii

de Lau in Mancaruri cu carne, 28 Sep 2015 | 2989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de vita
  • 1 ou
  • 2 linguri orez
  • 1/2 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 500 g cartofi noi
  • 1 cutie de rosii
  • 1 legatura ceapa verde
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita zahar
  • rozmarin
  • 1 cana supa de pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare si cartofi noi in sos de rosii:

Intr-un bol amestecam carnea cu oul,orezul(spalat si scurs bine de apa),faina,ceapa si usturoiul tocate marunt.patrunjelul tocat si condimente dupa gust,amestecam bine si dam la frigider cca 30 min.

Intre timp curatam cartofi si fierbem cat sa intre furculita in ei,ii scurgem de apa si ii trecem pe sub un jet de apa rece,

Scoatem amestecul de carne de la frigider si cu mainele umede formam perisoarele,le fierbem intr-o oala cu apa,sare si o crenguta de rozmarin,cca 10 min,

Intre timp tocam ceapa verde si o calim in putin ulei de masline,adaugam boaia de ardei, zahar,sare,piper,rosiile tocate,1 cana de supa de pui amestecam si adaugam perisoarele,cartofi si mai lasam sa fiarba cca 15 min pana sunt gata cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare si cartofi noi in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu aripioare ca la mama acasa