Pernite cu 3 feluri de branza

de lira in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2010 | 24303 vizualizari

COMENTARII (19)

Laly 1

04.08.2010, 23:33

Draga mea sa stii ca am papat tot de la tine in seara asta

Corinuta 1

04.08.2010, 23:49

Superbe!

lira 1

04.08.2010, 23:51

Laly sa-ti fie de bine!

nadina73 1

05.08.2010, 01:27

super lira sa sti ca si eu am doua forme dar sincer nu le-am testat inca si le am de ceva timp dar uit de elesuper 5 furcu

mena29 1

05.08.2010, 06:28

O bunatate ai facut aici

gaby_duceag 1

05.08.2010, 09:04

Ce simplu si bun!

lia maria 1

05.08.2010, 11:12

simplubunsi frumos

Rocsi 1

05.08.2010, 11:49

silvi0ara 1

05.08.2010, 20:02

madi_marin 1

05.08.2010, 20:22

mmm....ce imi mai plac si mie foitajele astea.... si imi mai place si instrumentul cu care le+ai facut model....

Ina 1

05.08.2010, 21:16

Ce frumoase sunt! las si furcile , ca-s bune rau

lira 1

05.08.2010, 21:51

ina mersi pt furcu!

lira 1

05.08.2010, 21:53

madi_marin rola de taiat aluat am luat-o de pe pentrugatit.ro, de aici mai exact http://www.pentrugatit.ro/index.php?productID=717&discuss=yes (sper ca am voie sa las link)

jolygina 1

05.08.2010, 23:19

foarte bine arata

Sylvia 1

06.08.2010, 14:58

Excelent arata si eu am pus ochii pe forma ta

Julie 1

10.08.2010, 09:26

Super arata! Si eu vreau forma!

nadea68 1

30.05.2013, 18:01

Bya Ralu 1

31.05.2013, 11:44

marisaconrad 1

31.05.2013, 22:08

Se ung cu ou...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Saratele