Pernute cu cartofi si Mozzarella

de Thalia in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2014 | 3967 vizualizari

 

Acest preparat se mananca fierbinte, cat sunt crocante. Puteti folosi orice tip de branza mozzarella sau cu tenta lipicioasa. In loc de parmezan se poate folosi orice tip de cascal care se topeste bine si repede.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi medii;
  • 2 oua;
  • 150 gr. mozzarella;
  • 50 gr. parmezan;
  • 150 gr. muschi sau kaiser;
  • 1 ceapa mica;
  • putin patrunjel;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pernute cu cartofi si Mozzarella:

Se fierb cartofii in prealabil, incat sa fie ca un piure, se fierb cu coaja dupa care se curata si se paseaza. Adaugam ceapa tocata marunt, mozzarella, muschiul se taie cubulete, parmezanul se da prin razatoare, si verdeata tocata marunt. Se amesteca toate intr-un bol se adauga sare si piper. Adaugam 2 galbenusuri incat totul sa se lege. Albusurile vor fi folosite pentru prajire.

Se fac pernutele, se dau prin faina, apoi prin albusul de ou ramas si apoi prin pesmet dupa care se parjesc in baie de ulei.

Bon Apettit!

 

TIPS-URI

1

Nu adaugati in compozitie oul intreg cu tot cu albus deoarece compozitia v0a fi prea lichida.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pernute cu cartofi si Mozzarella 318451
retete culinare - Pernute cu cartofi si Mozzarella 318453
retete culinare - Pernute cu cartofi si Mozzarella 318454
retete culinare - Pernute cu cartofi si Mozzarella 318455
retete culinare - Pernute cu cartofi si Mozzarella 318456
retete culinare - Pernute cu cartofi si Mozzarella 318457
retete culinare - Pernute cu cartofi si Mozzarella 318458
retete culinare - Pernute cu cartofi si Mozzarella 318459
retete culinare - Pernute cu cartofi si Mozzarella 318460
retete culinare - Pernute cu cartofi si Mozzarella 318461
retete culinare - Pernute cu cartofi si Mozzarella 318462
retete culinare - Pernute cu cartofi si Mozzarella 318463
retete culinare - Pernute cu cartofi si Mozzarella 318464
retete culinare - Pernute cu cartofi si Mozzarella 318465

COMENTARII (15)

anca_rm 1

13.05.2014, 12:30

xana 1

14.05.2014, 20:42

Super!

Bya Ralu 1

19.01.2015, 14:25

ce bune sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21