Pesmet de casa

de alinutzika in Piine, 6 Noi 2011 | 3506 vizualizari

 

De vreo 2 saptamani m-am desteptat si eu. Nu ca nu stiam ca se poate face pesmet si acasa, fara sa-l cumperi... Dar n-am gasit nici o metoda care sa ma satisfaca, asa incat sa-mi iasa ca si cel de cumparat.
Nici acum nu mi-a iesit ca si cel de cumparat, e drept. Dar asta o spun in sens pozitiv, pt ca a iesit mult mai bun si parca si aroma e mai puternica si culoarea mai frumoasa.
Eu l-am facut, ca sa fie asa, mai bio, din paine de casa alba si paine de casa integrala.
Rezultatul e foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • paine alba sau/si neagra (preferabil de casa)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pesmet de casa:

Va spun metoda care o folosesc eu. Stiu ca sunt multe, dar eu am ales metoda cea mai simpla si mai ieftina..:)) si am profitat de faptul ca functioneaza caloriferele..:))

Painea se taie felii (daca nu e taiata) si se pune intr-o punga de hartie pe caloriferele fierbinti.

Daca vreti puteti sa le uscati si in cuptor, sau de ce nu, vara, afara la soare. Dar pt ca e aproape iarna si caloriferele sunt permanent calde, profit de faptul acesta.

Dupa 1-2 zile, cand painea e uscata perfect, rup feliile in 2-3 bucatele mai mici, le bag la robotul meu de curand achizitionat si in 2 minute am cel mai bun pesmet!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pesmet de casa 132550
retete culinare - Pesmet de casa 132551
retete culinare - Pesmet de casa 132552

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (11)

alinutzika 1

08.11.2011, 15:59

sufletista, motane,....

gaby_gabytza 1

17.11.2011, 16:34

necesar

alinutzika 1

18.11.2011, 16:01

asa e, gabitza...Pup

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18