Peste cu broccoli si sos de branza

de Anamaria7 in Peste, 22 Ian 2011 | 4576 vizualizari

 

Gatit la abur, pentru ca m-am saturat de prajeli :D

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file de peste (merluciu, cod, pangasius)
  • 500gr broccoli
  • 100gr mazare
  • 1 morcov mare
  • condimente pentru peste
  • 200gr iaurt simplu
  • 100gr branza telemea rasa
  • 1 catel de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu broccoli si sos de branza:

Feliile de peste se condimenteaza pe ambele parti, broccoliul se spala si de desface in buchetele. Morcovul curatat se taie rondele.

In aparat, pe nivelul de jos se aseaza pestele si mazarea, iar deasupra punem broccoliul si morcovul.

Aparatul pregatit cu apa se seteaza pe 25min.

Pentru sos, iaurtul se amesteca cu branza rasa si cu usturoiul pisat. Potrivim cu sare (daca mai trebuie, telemeaua mea avea destula) si punem peste legume si peste.

 

RETETA IN IMAGINI

Peste cu broccoli si sos de branza-0
Peste cu broccoli si sos de branza-1
Peste cu broccoli si sos de branza-2
Peste cu broccoli si sos de branza-3

COMENTARII (8)

Anamaria7 1

23.01.2011, 08:33

multumesc!

Rux 1

23.01.2011, 18:38

Cata culoare Anamaria

MotanLaOale 1

24.01.2011, 11:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41