Peste cu legume

de Georgiana78 in Peste, 26 Apr 2012 | 7487 vizualizari

 

Pentru ca ne-am saturat de atatea carnuri am zis sa papam si ceva mai usor, cum ar fi pestele.....! Este delicios si usor!

 

INGREDIENTE

  • 2 buc trunchi de merluciu
  • 100 ml ulei
  • sare, piper
  • 1 punga legume congelate (amestec mexican)
  • 2 cartofi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu legume:

- se portioneaza trunchiul de merluciu dezghetat, se sareaza si pipereaza dupa gust si se pune la prajit in 2 linguri ulei pana se rumeneste frumos

- cartofii curatati si taiati cubulete se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei si cand s-au fiert se paseaza si se face un piure cu putin ulei si sare si se mai pune pe foc ca sa se abureasca putin

- legumele se pun la fiert in apa cu sare pt 10 min apoi se trag intr-o tigaie cu putin ulei sau unt si se calesc

Farfuria se asambleaza cu 2 buc peste, piure si 2-3 linguri legume!

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Georgiana78 1

27.04.2012, 19:38

Va multumesc pt aprecieri!

LadyCrs 1

15.07.2012, 21:04

Asa ceva nu as refuza niciodata! Simplu, bun si sanatos!

Georgiana78 1

15.07.2012, 21:36

Multumesc Lady...si eu iubesc pestele ....!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1780 puncte

Gherca Daniela

1526 puncte

Catalina L

1457 puncte

Valclaudia

1449 puncte

Constelatialeu

1152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Peste cu legume la cuptor