Peste cu legume si ciuperci

de ianculubita in Peste, 13 Apr 2013 | 4812 vizualizari

 

Pentru ca este weekend,sa gatim ceva mai bun(zic eu)!!!!
Si pentru ca la mine din 5retete una e de peste,vin iara cu un peste delicios;cred ca v-ati obisnuit deja cu mine!

 

INGREDIENTE

  • 1kg de peste alb feliat
  • 2cepe
  • 1morcov
  • 1ardei gras colorat
  • 1kg de rosii
  • 300g ciuperci
  • 1pahar vin alb
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • ulei pentru prajit
  • 4-5linguri faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu legume si ciuperci:

Pestele curatat,spalat,uscat,condimentat,trecut prin faina,il prajim in ulei incins,dupa care-l scoatem si-l lasam deoparte;in uleiul ramas calim ceapa,ardeiul,morcovul,usturoiul,toate taiate marunt,adaugam 1lingura cu faina ,ciupercile fierte si feliate,amestecam bine totul,stingem cu zeama de la fiertul ciupercilor,condimentam dupa gustul fiecaruia,mai lasam cateva minute pe foc apoi rasturnam sosul intr-o tava,deasupra pestele,vinul si acoperim totul cu rondele groase de rosii;lasam la cuptor 30min,apoi servim cu verdeata deasupra.

TIPS-URI

1

in functie de cat peste aveti,adaugati faina si apa de la fiertul ciupercilor,altfel se formeaza prea mult sos

2

la mine este redusa reteta pentru 1persoana

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu legume si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

deyutzky 1

13.04.2013, 11:08

Rocsi 1

13.04.2013, 21:32

ianculubita 1

14.04.2013, 07:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Peste la gratar