Peste cu pireu de cartofi

de alba_zori in Peste, 30 Iul 2012 | 1716 vizualizari

 

Simplu si bun,o felie de peste mare,cred ca se numeste peste persic real,si un pireu aproape cum il face Sef Gordon Ramsey,cu diferenta ca el foloseste crabul,eu doar o bucatica din peste,dar tot bun a iesit,chiar foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • o felie de peste mare
  • 3 rosii
  • ulei de masline
  • sare,nucsoara
  • un paharel de vin
  • cartofi fierti
  • ceapa verde
  • ulei de masline
  • smantana
  • patrunjel

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu pireu de cartofi:

Simplu, pregatim o tigaie incapatoare in care punem felia de peste cu ulei de masline, sare, nucsoara, rosiile taiate felii, patrunjel, poate si o frunza de dafin, un paharel de vin si lasam la copt vreo 20 de minute.

Intre timp punem si cartofii cu coaja in apa la fiert, apoi ii curatam si ii pasam bine cu furculita. Adaugam si o bucatica de peste facut tot pireu, ceapa verde taiata fin, ulei de masline, smantana sau lapte. Condimentam dupa gust cu sare si nucsoara. Asezam in farfurie o felie de peste, trei felii de rosii coapte si pireul de cartofi.

Pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Peste cu pireu de cartofi 171978
retete culinare - Peste cu pireu de cartofi 171979
retete culinare - Peste cu pireu de cartofi 171980
retete culinare - Peste cu pireu de cartofi 171981
retete culinare - Peste cu pireu de cartofi 171982
retete culinare - Peste cu pireu de cartofi 171983
retete culinare - Peste cu pireu de cartofi 171984

COMENTARII (11)

Rocsi 1

30.07.2012, 21:11

Eu vreau doar piure!

Poliana 1

30.07.2012, 22:47

eu vreau toata portia

mamaieelena 1

31.07.2012, 08:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55