Peste cu sos de smantana si legume natur

de Dana_Retetegg in Peste, 19 Ian 2012 | 5020 vizualizari

 

De cand am facut prima data novac si mi-a placut mult si gustul lui si faptul ca are doar 2-3 oase mari, cumpar mereu si incerc sa-l pregatesc in diverse combinatii.

Este prima data cand il pregatesc cu sos de smantana si e delicios!!

 

INGREDIENTE

  • 1 file de novac (850 gr),
  • 150 ml smantana,
  • 1 ceapa,
  • 100 ml vin,
  • condimente pentru peste,
  • 2-3 ciuperci,
  • 2 lime,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • sare,
  • piper alb,
  • fasole verde congelata,
  • morcovi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu sos de smantana si legume natur:

File-ul l-am spalat bine, l-am condimentat si l-am pus intr-o tava unsa cu putin ulei. Am pus pe langa el cateva ciuperci taiate bucati si l-am stropit cu suc de lime.

Am pus tava la cuptor la foc potrivit.

Intre timp am facut sosul. Am calit o ceapa, am stins-o cu vin si am lasat pe foc pana a devenit moale ceapa. Am adaugat apoi smantana, sare, piper, putina coaja de lime.

Sosul obtinut l-am pus in tava peste peste si am bagat din nou la cuptor aproximativ 25 - 30 de minute.

Fasolea verde si morcovul le-am fiert in apa cu sare, apoi le-am scurs si le-am stropit cu suc de lime.

Am servit pestele cu sos, ciupercutele din tava si legumele natur.

E foarte, foarte bun! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos de smantana si legume natur" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Dana_Retetegg 1

20.01.2012, 10:35

m-am invatat sa mananc peste cu legume sau alte garnituri macar 1 data pe saptamana si e o idee foarte buna

Dana_Retetegg 1

20.01.2012, 10:37

Si legumele nu le mai fac asa ca inainte la tigaie ca pe cele mexicane, le fierb doar, le stropesc cu lamaie si sunt excelente ...la inceput nu par ele excelente dar dupa ce te obisnuiesti

Dana_Retetegg 1

20.01.2012, 10:37

Multumesc tuturor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Curry de peste cu lapte de cocos, rosii cherry si cartofi