Peste cu sos de smantana si legume natur

de Dana_Retetegg in Peste, 19 Ian 2012 | 5026 vizualizari

COMENTARII (14)

Lau 1

19.01.2012, 20:20

place

Bucataras Medi 1

19.01.2012, 20:37

facem schimb de peste?

Dana_Retetegg 1

19.01.2012, 22:11

daaa Medi

Dana_Retetegg 1

19.01.2012, 22:11

multumesc sufletista

Lorra 1

20.01.2012, 00:51

arata atat de bine...mmm...

iry-gabriela 1

20.01.2012, 05:45

...cat mai mult peste cu legume este fff bine

MotanLaOale 1

20.01.2012, 08:23

pesteeee bun bun

Ubulika 1

20.01.2012, 09:09

super

danakarin 1

20.01.2012, 09:11

gaby_gabytza 1

20.01.2012, 09:25

o idee super pt ziua d azi

mamaieelena 1

20.01.2012, 09:52

imi place

Dana_Retetegg 1

20.01.2012, 10:35

m-am invatat sa mananc peste cu legume sau alte garnituri macar 1 data pe saptamana si e o idee foarte buna

Dana_Retetegg 1

20.01.2012, 10:37

Si legumele nu le mai fac asa ca inainte la tigaie ca pe cele mexicane, le fierb doar, le stropesc cu lamaie si sunt excelente ...la inceput nu par ele excelente dar dupa ce te obisnuiesti

Dana_Retetegg 1

20.01.2012, 10:37

Multumesc tuturor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pregatirea icrelor negre, pentru consum