Peste la cuptor

de ilinca_rox in Peste, 20 Dec 2014 | 5312 vizualizari

 

Imi place pestele gatit in mai toate felurile, dar la cuptor ramane preferatul meu :X Simplu, rapid si foarte gustos!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de peste - am folosit gangasius
  • 1 lamaie
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 3-4 graunti de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

Pestele se decongeleaza si se lasa la scurs.

Legumele se curata si se spala, apoi se toaca rondele si feliem lamaia

Pestele il condimentam dupa gust apoi il asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Asezam legumele si feliile de lamaie peste peste si bagam tava la cuptorul preincalzit pentru aprozimativ 25 minute pana ce se rumeneste.

Se serveste cald cu piure sau cu sos de usturoi  ... multtt usturoi :D

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Macrou la cuptor