Peste la cuptor

de ricamil in Peste, 11 Mai 2010 | 5449 vizualizari

 

E prima mea reteta scrisa pe un site si ma bucur ca am ocazia sa o impartasesc si altora...Aceasta mancare din peste este delicioasa,ieftina si aspectuoasa....Am pregatit o de multe ori si musafirii au fost incantati....sper sa va placa.....reteta e preluata de la un post tv din Anglia...multumesc pt ca o veti citi si mai ales ca o sa o pregatiti,sper...

 

INGREDIENTE

  •   2 file peste fara oase (salau,somon,cod)
  • 2 cepe rosii,
  • 3 rosii chery sau obisnuite,
  • 3 linguri ulei de masline sau din fl soarelui,
  • 4 felii de paine prajita,
  • patrujel frunze,
  • 100 gr cas,
  • sare,
  • piper,
  • lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

Pestele se prajeste pe o parte si pe alta cate un minut,dupa care se scoate intr o tava si se aseaza feliile una langa alta,apoi in uleiul ramas se prajeste putin ceapa taiata rondele ,peste care se pun rosiile taiate felii.Se lasa cateva minute pana se inmoaie bine rosiile ,apoi se pun peste feliile de peste din tava.

Se prajesc feliile de paine ,care se pun in blendar plus patrunjelul tocat ,plus casul dat pe razatoare si se face o pasta care se aseaza peste bucatile de peste ,mai precis peste rosiile si ceapa.Se asezoneaza cu sare si piper si se da la cuptor pt. 10 min.Se serveste cald cu lamaie si cu o salata de sezon sau chiar fara nimic.Daca nu aveti blender puteti lasa painea doar zdrobita.Este f gustos si cu multe vitamine si aspectuos

.Va doresc pofta buna!

 

COMENTARII (7)

Bucataras 1

13.05.2010, 21:40

da-mi te rog poza pe bucataras@yahoo.com sa vad ce nu este in regula ...

MVMih 1

11.04.2011, 09:43

Laaaa muuulti ani ! Vrem pozeeee

adry88 1

11.05.2011, 21:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: