Peste la grill cu orez

de Larisel in Pangasius, 21 Noi 2013 | 4892 vizualizari

 

Noi avem un grill din acela cu aburi de se pune pe ochiul de la aragaz, iar pestele iese delicios tare la el, mancam des pentru ca ne place.

Orezul la garnitura de obicei se face simpla..insa mie nu-mi place sa-l vad asa alb, de aceea mereu il mai ajut cu vreo leguma.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file de pangasius
  • jumatate de cana de orez
  • jumatate de ardei gras rosu
  • patrunjel
  • o cana jumatate de apa fierbinte
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la grill cu orez:

Cu cele doua linguri de ulei, piperul si sarea facem un amestec cu care ungem feliile de peste.

Intr-o tigaie sau oala mai mica punem un pic de ulei iar cand s-a incalzit punem ardeiul gras tocat, nu il lasam mult si punem apa fierbinte, adaugam sare si apoi punem si orezul. Cand este aproape gata, punem si patrunjelul tocat.

Punem grillul pe foc, punem apa in recipient si apoi acoperim. Se face foarte repede, mie imi place ca la sfarsit sa il mai las 2-3 minute neacoperit.

Asezam pestele langa care punem orezul.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Merge si alt peste, de exemplu macrou. Am facut si cu merluciu insa nu a ramas intreg.

2

Evident, nu e musai sa fie doar ardei gras, dar mie imi place ca-i da un pic de culoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la grill cu orez" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius la gratar cu garnitura de cartofi si sos de smantana