PESTE MARINAT ( pastrama) CU SALATA DE VERDETURI

de anisoara in Peste, 21 Feb 2010 | 6255 vizualizari

 

Aceasta mincare din peste rosu preparat in asa mod este o receta a mea preferata si este recomendata pentru zilele de dieta .Se prepara foarte usor si foarte repede .
Eu cumpar cite 1-2 kg de peste, care are carnea de culoare rosie si il prepar in modul urmator.

 

INGREDIENTE

  •  
    •   1 kg de peste rosu
    •  diferite condimente pentru peste 
    •  100 gr de maioneza clasica 
    •  100  ml de uilei 
    •   sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PESTE MARINAT ( pastrama) CU SALATA DE VERDETURI:

Ca deobicei tot pestele cu carnea rosie are pelita foarte groasa, deaceia in primul rind , se curata pestele de pelita si se taie in felii de grosimea de 1.5.- 2 cm . Intr-un vas se adauga pestele taiat feliute, maioneza , condimentele preferate pentru peste , sarea si se amesteca bine . Se lasa la marinat pentru toata noaptea.
A doua zi se incinge cuptorul pina la temperatura de 200 C. Se toarna in tava putin ulei, se adauga peste curatat de condimentele din marinada si se usuca la cuptor timp de 20 minute. Se stinge cuptorul si se lasa pestele in cuptor inca 30 minute.
In alt mod se poate coace pestela la temperatura de 150 C timp de 40 minute. Pestele se primeste putin uscat ca forma si are gust sarat , piparat cu miros de condimente .. Se combina foarte bine la gust cu salatele din verdeturi sau legume proaspete cu ulei de maslin sau cu cartofi copti la cuptori in coaja sau fierti in coaja. Se pastreza la frigider pina la 3-4 zile intr-un vas cu capac inchis.


Cind va este foarte foame in zilele de dieta mincati o bucatica de peste rosu preparat in asa mod . Veti potoli indata foa,e si totodata veti mica ceva sanatos si folositor pentru corpul nostru.

 

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (9)

dicarmencitta1957 1

23.02.2010, 22:26

Foarte buna reteta,mai ales pentru dieta.Aveti votul meu si am trecut reteta la favorite.

anisoara 1

24.02.2010, 21:24

Cu placere fetelor, dar sa aveti in vedere ca aceasta recete este valabila numai pentru orice tip de peste mascat cu carne rosie. va doresc toate cele bune la toti.

nadina73 1

24.05.2010, 23:41

si asta am trecut-o la favo super 5 furci

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cascaval de casa

de stefy_a 2

Cascaval de casa

ieri la 13:01

Parjoale de legume si branza

de Rux 9

Parjoale de...

pe 29.09 la 23:40

Cornulete a la `Adinuta San

Cornulete a la...

pe 29.09 la 18:19