Peste Novac in sos de legume

de AnyCostescu in Peste, 6 Mai 2014 | 2056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcov
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe albe
  • 500 g peste Novac
  • 1 conserva pasta de rosii
  • 1 cana apa
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste Novac in sos de legume:

Legumele se curata si se taie dupa placul fiecaruia . Eu am taiat morcovul batoane, dovlecelul felii, ardeiul gras julien iar ceapa cuburi.

Se calesc toate legumele(la foc mic) in putin ulei pana se inmoaie.

In acest timp taiem pestele cuburi mai mari si il prajim cate 2 minute pe fiecare parte.

Dupa ce legumele s-au inmuiat adaugam sosul de rosii, apa, usturoi pisat si asezonam cu sare si piper.

Lasam sa fiarba circa 5 minute , apoi adaugam pestele si lasam inca 10 minute la foc potrivit sa fiarba.

Se serveste cu mamaliga ,

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Peste Novac in sos de legume-0
Peste Novac in sos de legume-1
Peste Novac in sos de legume-2
Peste Novac in sos de legume-3
Peste Novac in sos de legume-4
Peste Novac in sos de legume-5
Peste Novac in sos de legume-6
Peste Novac in sos de legume-7

COMENTARII (20)

laura_n 1

07.05.2014, 12:53

laura_n 1

07.05.2014, 13:02

bestial! fix pe gustul meu!

AnyCostescu 1

07.05.2014, 14:05

laura

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04