Peste pane

de Dana_Retetegg in Pangasius, 27 Noi 2010 | 8889 vizualizari

 

Pentru ca in acest weekend este dezlegare la peste va propun o reteta foarte gustoasa de peste pane.

 

INGREDIENTE

  • 800 gr file de pangasius
  • 100 gr pesmet
  • 1 ou
  • 2 lingurite mix pentru pane
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane:

Pestele l-am decongelat apoi l-am taiat in bucati de dimensiuni mici si l-am sarat. Oul l-am batut bine cu o furculita. Pesmetul l-am amestecat cu mix-ul pentru pane si l-am asezat pe o farfurie.

Intr-o tigaie am pus ulei la incins. Cand uleiul este gata pentru prajit incepem sa pregatim pestele: il dam prin ou, apoi prin pesmet si il asezam in tigaie. Il prajim pe ambele parti pana devine auriu.

Il scoatem pe o farfurie in care am asezat un servetel, astfel se absoarbe surplusul de grasime.

Am servit cu mamaliga si mujdei ( am pregatit pentru acest peste pane un mujdei care ne place foarte mult: la mujdeiul clasic pregatit cu ulei, sare si otet am adaugat o rosie decojita mixata in robot ).

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (5)

Corinuta 1

27.11.2010, 14:48

yamii

Ina 1

27.11.2010, 15:46

MotanLaOale 1

29.11.2010, 15:47

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius pane la cuptor cu piure si sos de rosii