Peste pane cu cartofi si mujdei

de nadina73 in Mancaruri de post, 28 Mar 2010 | 4764 vizualizari

 

azi sant floriile iar pentru cei care postesc e dezlegare la peste asa ca am facut peste azi

 

INGREDIENTE

  • rondele de peste orice tip va  place(peste congelat 10 buc)
  • faina
  • apa minerala
  • sare,piper
  • usturoi 4-5 dinti
  • 3-4 miez de nuca
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane cu cartofi si mujdei:

se descongeleaza, se sareaza pestele si se pipereaza apoi se lasa 2 ore la rece (pentru a intra putin sarea in el) dupa care se da prin faina amestecata cu apa si putina sare, se prajeste in ulei se serveste cu garnitura de orez sau cartofi si bineneteles cu grozavul mujdei de usturoi

Mujdei: se zdrobeste usturoiul, se piseaza bine la fel si nuca, se pune sare si se amesteca bine, apoi se adauga cate putin ulei pana se face ca o maioneza. se poate pune acum si putina apa minerala sau daca nu e de post cu smantana e grozava

 

 

RETETA IN IMAGINI

Peste pane cu cartofi si mujdei-0
Peste pane cu cartofi si mujdei-1
Peste pane cu cartofi si mujdei-2
Peste pane cu cartofi si mujdei-3
Peste pane cu cartofi si mujdei-4

COMENTARII (5)

danis 1

29.03.2010, 00:57

bun si eu am facut azi dar cu malai,imi place pestele

nadina73 1

30.03.2010, 20:31

multumesc mult

Dana_Retetegg 1

27.11.2010, 14:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04