Peste pane cu cartofi si mujdei

de nadina73 in Mancaruri de post, 28 Mar 2010 | 6948 vizualizari

 

azi sant floriile iar pentru cei care postesc e dezlegare la peste asa ca am facut peste azi

 

INGREDIENTE

  • rondele de peste orice tip va  place(peste congelat 10 buc)
  • faina
  • apa minerala
  • sare,piper
  • usturoi 4-5 dinti
  • 3-4 miez de nuca
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane cu cartofi si mujdei:

se descongeleaza, se sareaza pestele si se pipereaza apoi se lasa 2 ore la rece (pentru a intra putin sarea in el) dupa care se da prin faina amestecata cu apa si putina sare, se prajeste in ulei se serveste cu garnitura de orez sau cartofi si bineneteles cu grozavul mujdei de usturoi

Mujdei: se zdrobeste usturoiul, se piseaza bine la fel si nuca, se pune sare si se amesteca bine, apoi se adauga cate putin ulei pana se face ca o maioneza. se poate pune acum si putina apa minerala sau daca nu e de post cu smantana e grozava

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane cu cartofi si mujdei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

danis 1

29.03.2010, 00:57

bun si eu am facut azi dar cu malai,imi place pestele

nadina73 1

30.03.2010, 20:31

multumesc mult

Dana_Retetegg 1

27.11.2010, 14:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi