Peste pangasius la cuptor, cu legume si mamaliguta

de Swanheart in Pangasius, 2 Oct 2009 | 30830 vizualizari

 

Pangasius e un peste gustos, nu e gras, iar eu il gatesc aproape in orice mod: la cuptor, la gratar, pane...

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file de peste (pangasius sau poate fi si alt peste)
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • fruze de dafin
  • putin ulei
  • lamaie
  • o cana cu vin alb
     
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pangasius la cuptor, cu legume si mamaliguta:

Su pune in tava putin ulei, apoi se aseaza file-urile de peste, se pun deasupra legumele taiate, cateva frunze de dafin, se condimeanteaza si se toarna vinul. Se mai pune putina apa, si se baga in cuptorul incins. Se lasa pana este patruns pestele.

Noi l-am servit alaturi de mamaliguta, si cu felii de lamaie. E foarte bun si fraged.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pangasius la cuptor, cu legume si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

PapaBun 1

14.10.2009, 15:42

"4 bucati file de peste (pangasius sau poate fi si alt peste)"
Pai daca reteta e cu pangasius si spui ca-ti place asa mult acest peste atunci doar pangasius sa fie la aceasta retetaa .
Adica nu putem spune la "ciorba de vacuta" ca punem carne de vaca sau de porc.
Imi place cum danseaza felia aia de lamaie iar pangasiusul pare fraged si nu uscat. Bravo.

Swanheart 1

29.10.2009, 15:15

Pai eu am facut cu pangasius, de aceea am pus acest titlu retetei. Cred insa ca se poate folosi si un alt peste, de aceea am si precizat acest lucru in paranteza. Multumesc pentru aprecieri!

susu 1

28.03.2010, 00:20

Hmmm, delicios, n-am cuvinte

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pangasius cu sos de lamiie