Peste pe pat de legume (in vasul roman)

de amalia01 in Pastrav, 17 Ian 2013 | 3024 vizualizari

 

PRIMA RETETA IN VASUL ROMAN,LA INCCEPUTURILE MELE DE SOTIE...SCUZE PENTRU ARANJAMENTUL IN FARFURIE!

 

INGREDIENTE

  • -3 lingurite ulei de masline
  • -4 fileuri de peste(pastrav sau pangasius)
  • -3 cartofi albi
  • -3 morcovi
  • -2 cepe
  • -8 catei de usturoi
  • -porumb dulce,congelat sau din conserva
  • -1 ardei gras
  • -1 iaurt degresat-200 ml
  • -1 cana de parmezan ras
  • -Oregano
  • -Sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pe pat de legume (in vasul roman):

-se unge vasul cu uleiul de masline

-cartofii se curata si se taie in cubulete,apoi se aseaza in vas

-se adauga ceapa taiata solzisori

-urmeaza morcovii taiati rondele

-Se presara boabele de porumb

-se aseaza pestele

-se presara usturoiul taiat rondele si ardeiul taiat feliute

-se adauga apa pana la nivelul pestelui si se adauga un praf de sare

-se acopera vasul si se da la cuptor ptr 45 de minute.

DRESINGUL

-se toarna iaurtul intr-o tigaie de Teflon,la foc mic si se adauga parmezanul,amestecand pana se omogenizeaza;in final se presara putin oregano.

 

RETETA IN IMAGINI

Peste pe pat de legume (in vasul roman)-0
Peste pe pat de legume (in vasul roman)-1
Peste pe pat de legume (in vasul roman)-2
Peste pe pat de legume (in vasul roman)-3

COMENTARII (9)

Lau

Lau 1

18.01.2013, 13:46

Rocsi

Rocsi 1

18.01.2013, 15:07

MotanLaOale

MotanLaOale 1

18.01.2013, 20:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!