Peste proaspat la dry cooker

de mihaelaM in Peste, 6 Aug 2011 | 14887 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste
  • sare
  • piper alb
  • lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste proaspat la dry cooker:

Peste curatat si spalat bine il vom taia bucati ,apoi ii vom da cu sare si piper dupa care il vom pune in tigaia incinsa,fara pic de ulei.

Cand pestele este gata pe o parte il vom intoarce si pe cealalata parte.Cand este gata il scoatem pe o farfurie si putem servi cu lamaie si mamaliguta calda.Sau pt cine vrea cu mujdei de usturoi in locul lamaiei.Pofta buna!!

Foarte simplu cu dry cooker si pe desupra si sanatos

 

RETETA IN IMAGINI

Peste proaspat la dry cooker-0
Peste proaspat la dry cooker-1
Peste proaspat la dry cooker-2
Peste proaspat la dry cooker-3
Peste proaspat la dry cooker-4
Peste proaspat la dry cooker-5
Peste proaspat la dry cooker-6
Peste proaspat la dry cooker-7

COMENTARII (12)

mihaelaM 1

07.08.2011, 23:52

foarte delicios

mena29 1

08.08.2011, 11:57

Vreau si eu peste ,chiar daca am papat doar de doua zile

mihaelaM 1

08.08.2011, 22:33

cu mare drag ,draga mea

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04