Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Cat de mult imi place pestele sabie poate nu are rost sa explic asa de mult,ajunge doar savoarea.Azi m-am gandit eu..de ce sa nu folosesc si pepenele galben'??Dat fiind faptul ca se foloseste si cu prosciutto si alte carnuri,de ce sa nu incerc si cu peste?Si cum incercarea moarte n-are,am incercat si rezultatul a fost surprinzator,usor dulceag,dar extraordinar de bun,sper sa va placa si voua.
Simplu,rapid si bun,ce sa mai zic?cum am facut..
Am pus o tigaie la infierbantat pe foc si am pus feliuta de peste sabie,am lasat cateva minute sa se faca si am intors-o pe cealalta parte si am sarat,am asezat in farfurie,am condimentat cu ulei de masline si zeama de lamaie.Apoi am spalat si salata,am taiat-o am condimentat-o cu ulei de masline,sare si zeama de lamaie.
La urma am taiat cateva feliute de pepene galben,am asezat in farfurie si am surs cu o lingura putin sos de zacusca,am ornat cu frunzulite de busuioc,
Nemaipomenit de bun!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult