Pesto

de Sylvia in Pt. paste, 28 Mar 2014 | 5449 vizualizari

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

28.03.2014, 16:49

bun

MotanLaOale 1

28.03.2014, 16:51

Panacris 1

28.03.2014, 16:51

babi5 1

28.03.2014, 17:02

nadea68 1

28.03.2014, 17:18

Ligia Bxl 1

28.03.2014, 17:28

il ador,il mananc pana-l termin pe paine

simona72 1

28.03.2014, 17:44

Place tare mult!!

_Alina_ 1

28.03.2014, 17:49

Minunat!

Lia_ 1

28.03.2014, 18:02

ce bine ca a venit reteta peste mine ca atata am auzit de el dar nu m-am oprit niciodata sa citesc
Sylvia, cam cat timp rezista in frigider? ... desi nu este cantitate mare, cred ca se termina imediat

Corinuta 1

28.03.2014, 18:24

tare bun!

deyutzky 1

28.03.2014, 19:20

imi place!

simonacallas 1

28.03.2014, 20:26

Multumesc pentru reteta si pentru tipsuri

Sylvia 1

28.03.2014, 20:31

Ma bucur ca va place o sa pun mai multe retete si de pesto si de preparate cu pesto eu il ador si la orez fiert simplu adaug putin pesto si e mai bun

Sylvia 1

28.03.2014, 20:33

Lia o saptamana si mai mult poti sa il pastrezi nu are nimic eu vaf mai multe vinegrete si 2-3 feluri de pesto sau sos persillade ( care este patrunjel cu usturoi si ulei de masline) si le folosesc cam o saptamana la 4 garde in frigider tinute sunt si mai bune dupa o zi doua dar cum ziceai nu rezista

Mitinita 1

28.03.2014, 20:35

De abia astept sa ne mai dai combinatii de pesto,poate gasesti si ceva de pesto rosu

Ela68 1

28.03.2014, 20:53

il ador

Sylvia 1

29.03.2014, 10:10

Miti fac pesto rosu zilele astea si pun reteta e bestial si ala acum nu prea reusesc sa gasesc busuioc proaspat asta ma enerveaza ca e chiar debut de sezon dar de cum prind fac si va arat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sos pesto rosu